Българският рефер Радослав Гидженов получи назначение за мач от младежката Шампионска

...
Българският рефер Радослав Гидженов получи назначение за мач от младежката Шампионска
Коментари Харесай

Гидженов ще ръководи мач от младежката Шампионска лига

Българският рефер Радослав Гидженов получи предопределение за мач от младежката Шампионска лига. Той ще бъде управляващ на мача от група D сред гениите на Република България Залцбург (Австрия) и Реал Сосиедад (Испания). Двубоят е на 3-и октомври от 15:00 часа на стадиона в Лиферинг.

Помощници на Гидженов ще бъдат Дениз Соколов и Петър Митрев, а четвърти арбитър ще бъде локален съдия.

Още двама български арбитри получиха европейски назначения. Георги Давидов и Христо Хаджийски ще бъдат част от екип от осем рефери, които са ангажирани от УЕФА за Европейските квалификации за юноши до 17 години в група 2, където са тимовете на Молдова, Швеция, Полша и Латвия. Давидов ще управлява срещата Молдова - Полша на 30-и септември в Кишинев.

Антоан Киарамонти от Андора пък ще управлява мача от младежката Шампионска лига сред Динамо (Минск, Беларус) и Лудогорец (Разград), който ще се играе на 4-и октомври от 18:00 часа в Разград. Ще му оказват помощ неговите сънародници Андреу Вилянова Симаро и Айноа Фернандес Руис. Четвърти арбитър е Георги Гинчев от Велико Търново.

Лудогорец играе в потока на националните първенци и има късмет най-сетне да отстрани най-малко един противник. Заради поддръжката на беларуската страна на военната експанзия на Русия против Украйна УЕФА постанова отборите от тази страна да домакинстват отвън страната си. Беларусите ще играят и двата мача в Разград.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР